Talon purku ammattitaidolla

Vanhan talon purku on suuri urakka, johon tarvitaan aina purkutöihin erikoistunut ammattilainen. Talon purku saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta sen suorittamisessa on huomioitava lukuisia asioita; yksityishenkilöillä ei yleensä ole tarvittavaa kalustoa purkutöihin, työturvallisuus on otettava erittäin tarkasti huomioon ja rakennusjätteestä olisi tietysti päästävä asianmukaisesti eroon. Myös yritykset ja kunnat tarvitsevat purkutöiden ammattilaista, mikäli esimerkiksi tulevaan uudisrakennuskäyttöön tarkoitetulta tontilta oli purettava vanhaa rakennuskantaa pois. Totaalipurku Oy on purkutöiden ammattilainen, jolta talon purku sujuu turvallisesti ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Puramme kaikenkokoiset talot asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Referensseistämme voit lukea lisää siitä, minkälaisissa kohteissa olemme vuosien varrella työskennelleet. Pääpalvelualuettamme ovat Turku ja Helsinki lähikuntineen; laajemmin katsottuna koko Varsinais-Suomi ja Uusimaa.

Talon purkaminen avaimet käteen -periaatteella

Palvelemme asiakkaitamme mielellämme kokonaisvaltaisesti, alusta loppuun asti. Siksi meiltä on mahdollisuus tilata talon purkaminen avaimet käteen -periaatteella, joka tarkoittaa sitä, että hoidamme koko talon purkutyöt aina ensimmäisestä moukariniskusta rakennusjätteen poiskuljettamiseen ja tontin siistimiseen asti. Jäljiltämme voit aloittaa vaikkapa uuden talon rakentamisen poispuretun talon tilalle. Nykyaikaisten työmenetelmiemme, soveltuvan kalustomme sekä tietysti purkutöihin tottuneen henkilökuntamme ansiosta talon purku pystytään suorittamaan nopeasti ja tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja tilaa purkutyöt meiltä

Kun tarvitset purkutöihin luotettavaa & asiansa osaavaa tekijää, käänny Totaalipurku Oy:n puoleen. Henkilökunnallamme on usean vuoden kokemus purkutöistä, ja ne suoritetaan turvallisesti ja ammattitaidolla kohteessa kuin kohteessa. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälainen kohde olisi kyseessä niin katsotaan, miten talon purku parhaiten onnistuisi. PAlvelemme niin yksityisiä asiakkaita, yrityksiä kuin julkista sektoriakin kaikissa talonpurkutöissä.

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö »