Julkisen puolen purku-urakat lähes koko Suomen alueella

Ota yhteyttä!

Totaalipurku Oy palvelee julkista sektoria erilaisissa julkisen puolen purku-urakoissa. Laaja palvelualueemme kattaa lähes koko Suomea.

 

Kunnilla ja kaupungeilla on usein mittaviakin purkutarpeita, ja esimerkiksi kokonaisia kouluja ja päiväkoteja joudutaan toisinaan purkamaan homeongelmien vuoksi tai muista syistä. Me toteutamme purkuprojektin alusta loppuun, aina suunnittelusta viimeistelyyn ja purkujätteen kierrätykseen asti.

 

Toteutamme kaikenlaiset purkutyöt pitkällä kokemuksella. Julkisen sektorin ohella palvelemme yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä muun muassa omakotitalojen purku-urakoissa ja teollisuuspuruissa. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Monipuoliset julkisen sektorin purkutyöt

Puramme monipuolisesti erilaiset julkiset kohteet. Hoidamme kunnille esimerkiksi koulujen, päiväkotien ja terveyskeskusten purkutöitä. Lisäksi toteutamme toimisto- ja toimitilojen sekä kuntien kerrostalojen purku-urakat rakenteista ja materiaaleista riippumatta. Voimme purkaa kaikenlaiset julkiset tilat turvallisesti.

 

Myös osapurut onnistuvat julkisissa kohteissa. Jos tiloissa on muitakin työntekijöitä kuin purkajat, purkukohteen suojaukseen ja turvallisuuteen on kiinnitettävä erityisen paljon huomiota. Ammattilaisemme suojaavat ympäristön ja hoitavat pölynhallinnan tehokkaasti.

 

Vaikka tiloissa olisi esimerkiksi asbestiongelmia, se ei estä turvallista purkua. Olemme valtuutettu asbestipurkaja, joten toteutamme purkamisen ja jätteiden kierrätyksen ammattitaidolla myös asbestikohteissa ja muissa ongelmakohteissa.

Pyydä tarjous sujuvasta purku-urakasta!

Totaalipurku Oy on palvellut julkista sektoria vuosien ajan lähes koko Suomen alueella, joten osaamme luoda toimivat palvelupaketit erilaisiin purkuprojekteihin. Olemme vieneet läpi monia haastaviakin purkuprojekteja onnistuneesti. Referenssien kautta voit tutustua kohteisiimme tarkemmin.

 

Pyydä tarjous julkisen puolen purku-urakasta puhelimitse tai sähköpostitse – annamme nopeasti hinta-arvion purkutöistä. Käymme tarpeen mukaan tutustumassa kohteeseen etukäteen.