Teollisuuspurku luotettavasti lähes koko Suomen alueella

Ota yhteyttä!

Totaalipurku Oy tekee teollisuuspurkua vahvalla ammattitaidolla lähes koko Suomen alueella.

 

Hoidamme erilaiset teollisuudenalan purkutyöt, kuten hallien, tehtaiden ja teollisuusrakennusten purkamiset pitkällä kokemuksella. Kysy myös muista purkukohteista! Toteutamme purkutyöt haastavissakin kohteissa turvallisesti lakeja ja turvallisuussäädöksiä noudattaen.

 

Muista, että purkupalveluihimme kuuluvat myös omakotitalojen ja julkisen sektorin purkutyöt. Kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Teollisuusrakennusten turvallinen purku

Teollisuuspurku vaatii erityisen vahvaa purkualan osaamista. Kun työskentelemme teollisuuslaitoksissa, purkujen on oltava mahdollisimman sujuvia ja ongelmattomia. Etenkin jos kyseessä on aktiivisessa käytössä oleva teollisuuslaitos, purkuprojekti ei saa olla häiriöksi teollisuuslaitoksen muulle toiminnalle tai yleiselle turvallisuudelle.

 

Hyvän purkusuunnittelun avulla varmistamme, etteivät purkutyöt aiheuta katkoksia tai ongelmia kohteen tuotannossa ja toiminnassa. Hoidamme niin kokonaisten hallien ja teollisuusrakennusten purkutyöt kuin erilaiset osittaispurutkin. Pyydä rohkeasti tarjous!

Purkujätteen sujuva käsittely

Teollisuuspurku synnyttää usein valtavan määrään hankalasti käsiteltävää ja siirreltävää jätettä sekä massiivisia, painavia elementtejä. Alan ammattilaisina me käsittelemme ja kierrätämme kaiken syntyneen jätteen asianmukaisesti. Teollisuuspuruissa syntyy lähes poikkeuksetta myös ongelmajätettä, jonka toimitamme kierrätyspisteisiin.

 

Teollisuuspurkujen logistiikka ei tuota meille ongelmia. Laadukkaan ja monipuolisen kaluston ansiosta me pystymme toimimaan ongelmitta suurissakin teollisuuskohteissa ja hoitamaan jätteen jälkikäsittelyyn kuljetuksineen sujuvasti. Oli kohde mikä tahansa, pysymme aina sovitussa aikataulussa ja suunnitelmassa.

Pyydä tarjous!

Pyydä edullinen tarjous teollisuuspurkutöistä – palvelemme kaikenlaisia teollisuusalan asiakkaita heidän tarpeidensa mukaan. Pyrimme hoitamaan purkuprojektit mahdollisimman ripeällä aikataululla, ja toimimme joustavasti lähes koko Suomen alueella. Yrityksellämme on vuosien kokemus teollisuuspurkutöistä, joten voit luottaa ammattitaitoomme.